Hårmineralanalys

Ett blodprov kan ge svar på mycket, men kan också dölja. Det man inte letar efter hittar man inte. Man kan ha en brist, men denna kamoufleras. Säkraste sättet att få svar på mineralbalans eller obalans i kroppen, är med hjälp av hårmineralanalys. Det som finns eller inte finns i kroppen ser man i hårprovet.

En hårmineralanalys hjälper dig att få en detaljerad översikt över din mineralstatus samt balansen mellan olika näringsämnen. Du får också en översikt över eventuella förekomster av tungmetaller som t ex kvicksilver, bly och arsenik. Analysen ger dig även översikt över din hormonella/endokrina balans och din metaboliska typ och hur det påverkar din kropp. Det betyder att du får veta om du är en slow eller fast ämnesomsättare och hur din sköldkörtel och dina binjurar mår.
Analysen visar din näringsstatus i kroppen upp till 8 veckor tillbaka i tiden till skillnad från ett blodprov som endast visar status just den sekund som du tar provet. Urinprov mäter bara vilka och hur mycket mineral som utsöndras just då.
Om ditt hår är blekt eller permanentat så behöver du vänta i 2 månader innan du kan göra en analys. Använd inte heller medicinska schampon som head & shoulder eller saltspray 2 veckor innan. Hårprodukter som har mineraler i sig kan göra att resultatet blir felaktigt.

Om du vill se en film om hur en analys går till där min kollega i stockholm gör en analys på Leila Söderholm klickar du på länken här nedanför.
https://www.nutritech.se/h%C3%A5rmineralanalys?utm_campaign=9f32112f-e298-4468-af3b-3f566b8f06d3&utm_source=so&utm_medium=mail&cid=4159ee23-be07-43b6-bdeb-f75fd5c771a1&wix-vod-video-id=9ed8d96e0a354eaeb9d0367f4ece5095&wix-vod-comp-id=comp-ku1fh5r81

Vill du läsa mer och en längre förklaring klickar du på länken här nedanför där mer information finns.
https://halsanstecken.se/min-blogg/håret-ger-svar

Priser:

Hårmineralanalys, ett tillfälle 30 min, en analys och 60 min. för att gå igenom svaret. 2150 kr

Boka

Kosttillskott från Alpha-plus

Om du använder rabattkoden halsanstecken så får du 20% rabatt på ordinare priser på ditt köp när du beställer från Alpha-plus!
https://alpha-plus.se/

Alpha Plus AB utvecklar och distribuerar högkvalitativa kosttillskott via terapeuter, hälsofackhandel och e-handel. Tillsammans med våra framstående samarbetsparters förser vi terapeuter och den svenska hälsofackhandeln med produkter av premiumkvalitet. Forskning och utveckling av nya produkter är en integrerad del av vår verksamhet. Vi arbetar även för att sprida kunskap som inspirerar till en friskare livsstil och bättre hälsa.

Funktionsmedicin

Funktionsmedicinen ser kroppen som en helhet, ett system sammansatt av flera kroppsfunktioner och system som hela tiden är kopplade till varandra och som påverkas av vår kost, vår fysiska aktivitet, vår näringsstatus, vårt stresstillstånd, våra relationer, våra tankar och till viss del vår genetik.
Funktionsmedicin är en vetenskapsbaserad disciplin för att utvärdera, behandla och förebygga sjukdom samt befrämja hälsa genom att integrera och fokusera på den unika biokemiska aspekten av varje person.

Köp