För ditt ansikte

Ansiktsmassage

Med MagicPot – Naturligt Facelift: en underbart skön behandling där MagicPot djupbearbetar linjer och trötta partier i ditt ansikte med vaccum som påverkar bindväv och hjälper lymfan, radiofrekvens leder ner värme i vävnaden & rött LED-ljus som påverkar fettcellerna. Du får en bindvävsmassage som ger dig en hudåtstramning samt en ökad elasticitet och resultatet blir ett Naturligt Facelift. Allt vi är med om i livet sätter sina spår. Spänningar och stress ger oss det linjer och rynkor vi har. Ansiktsmassage med MagicPot bidrar till att få dina käkmuskler, tinningar och övriga muskler i ansiktet att slappna av. 
Det här är en superskön massage som ger ditt ansikte ett Naturligt Facelift där du ser en omedelbar effekt. Det är viktigt att dricka vatten innan behandlingen för att få bästa resultat!

Priser:

Ansiktsmassage (vakkum, RF och LED-ljus): 45 min 750 kr

Boka

Käkledsbehandling/massage

Det finns många muskler i ansiktet som kan ge problem, närmare bestämt ca 50 stycken muskler! Alla dina ansiktsuttryck, när du tuggar maten och framför allt när vi känner oss stressade påverkar dina muskler i ansiktet och runt käken.

Har du problem med spända käkar och huvudvärk? Nu finns en käkledsbehandling/käkmassage som passar för dig med spänningshuvudvärk, migrän, nackproblem, tinnitus, dig som gnisslar tänder, har bettskena eller biter ihop käkarna och är stressad.
Behandlingen inleds med medicinsk laser på de muskler som är mest spända, för att skapa en bra cirkuation och läkeprocess. Därefter ges en djupgående massage med fokus på käkpartiet med klassisk massage, triggerpunktsbehandling, massage inifrån munhålan och stretch av käkens muskler. En väldigt effektiv behandling!

Priser:

30 min 520 kr
45 min 650 kr

Boka