För ditt ansikte

Ansiktsmassage

Med MagicPot – Naturligt Facelift: en underbart skön behandling där MagicPot djupbearbetar linjer och trötta partier i ditt ansikte med vaccum som påverkar bindväv och hjälper lymfan, radiofrekvens leder ner värme i vävnaden & rött LED-ljus som påverkar fettcellerna. Du får en bindvävsmassage som ger dig en hudåtstramning samt en ökad elasticitet och resultatet blir ett Naturligt Facelift. Allt vi är med om i livet sätter sina spår. Spänningar och stress ger oss det linjer och rynkor vi har. Ansiktsmassage med MagicPot bidrar till att få dina käkmuskler, tinningar och övriga muskler i ansiktet att slappna av. 
Det här är en superskön massage som ger ditt ansikte ett Naturligt Facelift där du ser en omedelbar effekt. Det är viktigt att dricka vatten innan behandlingen för att få bästa resultat!

Priser:

Ansiktsmassage (vakkum, RF och LED-ljus): 45 min 750 kr

Boka

Käkledsbehandling

Har du problem med spända käkar och huvudvärk? Nu finns en käkledsbehandling/käkmassage som passar för dig med spänningshuvudvärk, migrän, nackproblem, tinnitus, dig som gnisslar tänder, har bettskena eller biter ihop käkarna och är stressad.
Behandlingen inleds med radiofrekvens/värme, vakuum och blått LED-ljus. Därefter ges en djupgående massage med fokus på käkpartiet med klassisk massage, triggerpunktsbehandling, massage inifrån munhålan och stretch av käkens muskler. En väldigt effektiv behandling!

Priser:

30 min 550 kr

Boka

Tibetansk Faceliftmassage

Under fyra behandlingar där alla är olika men ändå beroende av varandra bearbetas 14 meridiander och ca 90 muskler i ansiktet, hårbotten, halsen och nacken. Den lämnar huden i sitt bästa skick: avslappnad och mjuk med en frisk lyster, väl syresatt samt en helt ny spänst. Den tibetanska ansiktsmassagen är en kombination av bindvävsmassage, lymfdränage, akupressur och oljemassage. Behandlingen ger dig ett naturligt facelift.
Tibetansk faceliftmassage passar dig som har spänningshuvudvärk, ögontrötthet, eksem, acne, spända käkar, sömnsvårigheter, trött livlöshud eller dig som vill ha den ultimata avslappningen. Det optimala är att gå en kur på fyra behandlingar med max tre veckors mellanrum. Därefter går du fyllnadsbehandlingar som ska göras inom två månader.

Priser

Tibetansk Faceliftmassage: 60 min 900 kr
Tibetansk Faceliftmassage paketpris 4 gånger: 60 min 3 200 kr

Boka