Priser från 1 augusti 2018

Käkledsbehandling/käkmassage 530 kr
Käkledsbehandling/käkmassage passar för dig med spänningshuvudvärk, migrän, nackproblem, tinnitus, dig som gnisslar tänder, har bettskena eller biter ihop käkarna och är stressad.
Behandlingen inleds med radiofrekvens/värme, vakuum och blått LED-ljus. Därefter ges en djupgående massage med fokus på käkpartiet med klassisk massage, triggerpunktsbehandling, massage inifrån munhålan och stretch av käkens muskler.
Rekommendation är att gå 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Så boka gärna tiderna på en och samma gång. En väldigt effektiv behandling!

Tibetansk Faceliftmassage (ansiktsmassage) 900 kr
Under fyra behandlingar där alla är olika men ändå beroende av varandra bearbetas 14 meridiander och ca 90 muskler i ansiktet, hårbotten, halsen och nacken. Den lämnar huden i sitt bästa skick: avslappnad, mjuk med en frisk lyster, väl syresatt och en helt ny spänst. Den tibetanska ansiktsmassagen är en kombination av bindvävsmassage, lymfdränage, akupressur och oljemassage. Behandlingen ger dig ett naturligt facelift.
Tibetanska faceliftmassage passar dig som har spänningshuvudvärk, ögontrötthet, eksem, acne, spända käkar, sömnsvårigheter, trött livlöshud eller dig som vill ha den ultimata avslappningen. Det optimala är att gå en kur på 4 behandlingar med max 3 veckors mellanrum. När du bokar så boka gärna två tider på en gång med max 3 veckors mellanrum! Därefter går du fyllnadsbehandlingar som ska göras inom två månader.
Paketpris om 4 behanlingar 3200 kr
(ord. pris 3600 kr)

Ansiktsmassage med MagicPot-Naturligt Facelift 720 kr
Ge ditt ansikte nytt liv med en underbart skön behandling där MagicPot djupbearbetar linjer och trötta partier i ditt ansikte. Vakkum som påverkar bindväv och hjälper lymfan, radiofrekvens leder ner värme i vävnaden & rött LED-ljus som påverkar cirkulationen på cellnivå. Du får en bindvävsmassage som ger dig en hudåtstramning samt en ökad elasticitet och resultatet blir ett naturligt facelift. Ansiktsmassage med MagicPot bidrar till att få dina käkmuskler, tinningar och övriga muskler i ansiktet att slappna av. Ansiktsmassagen hjälper dig även att bli av med spänningshuvudvärk. I behandlingen ingår även lymfdränage, akupressur och oljemassage.
Det här är en underbart skön massage som ger ditt ansikte ett Naturligt Facelift där du ser en omedelbar effekt.
Det är viktigt att dricka vatten innan behandlingen för att få bästa resultat!

MagicPot - djupgående muskelbehandling 530 kr
Uppgradera din behandling till MagicPot! MagicPot ger en djupgående muskelbehandling som riktar sig till alla oavsett ålder. För dig som vill ha en egen tid med en grym behandling där du känner dig som ny efteråt, lite trötthet som sen övergår i härlig positiv energi i hela kroppen.

Klassisk massage - massageterapi 30 min. 420 kr
En djupgående massage av rygg, skuldror och nacke. Vid behov behandling av triggerpunker.

Klassisk massage - massageterapi 45 min. 630 kr 
En djupgående massage av rygg, skuldror, nacke och säte. Vid behov behandling av triggerpunker och terapeutisk töj.

Klassisk massage - massageterapi 60 min. 750 kr 
En djupgående massage av hela kroppen. Vid behov behandling av triggerpunker och terapeutisk töj.

Lymfmassage 60min. 750 kr
Lymfmassage är en behandling som passar alla, men speciellt personer med någon svullnad, smärta domningar eller trötthetssymptom. Den här kortare lymfmassagen passar dig som vill prova lymfmassage och inte har stora problem med lymfsystemet.

Lymfmassage 75 min. 850 kr 
Behandlingen är en blandning av muskelmassage, andning, tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroser. Lymfmassage är en behandling som passar alla, men speciellt personer med någon svullnad, smärta domningar eller trötthetssymptom. Lymfmassage brukar även kallas för bantningsmassage eftersom vi masserar bort fett och vätska. För dig som har problem med lymfsystemet är rekommendationen tre behandlingar med en veckas mellanrum för att sen underhålla med en behandling en gång i månaden.

Lotorpsmetoden/andningsterapi 1:a besök 75 min. 850 kr 
Inledande samtal med anamnes. Djupgående massage av rygg, nacke med fokus på andningsmuskulatur. Andningsövningar och andningsteknik.

Lotorpsmetoden/andningsterapi 60 min. 750 kr 
Djupgående massage av rygg, skuldror och nacke med fokus på andningsmuskulatur. Andningsövningar och andningsteknik.

Kinesiology taping 200 kr
Kinesiology taping är ett enkelt sätt att behandla för att optimera kroppens funktion eller för att lindra smärta och optimera rörelsefunktionen. Den reducerar även ödem och inflammation. Tejpen skickar en ny information till hjärnan via receptorerna i huden och med hjälp av den nya informationen ändras signalen och kroppen tolkar den på ett annat sätt. Enkelt förklarat så talar tejpen om för hjärnan när rörelsen är rätt och när den är fel.