Ebba 59 år

Jag sökte hjälp av Lotorpsmetoden för att jag har förstått genom träningskamrater att jag har problem med andningen. Jag "låter" och flåsar väldigt mycket och jobbar ofta på mycket hög pulsnivå för att jag har problem med att syresätta musklerna.
Så en instruktör på World Class rekommenderade mig att prova på Lotorpsmetoden som Annica på Hälsans Tecken har utbildning på.
Så vi träffades och Annica berättade för mig vad Lotorpsmetoden går ut på. Det lät klokt och logiskt och det passade ju mycket bra in på mina problem som jag har med min andning vid ansträngning.
Efter fem behandlingar ungefär var tredje vecka så har jag fått så mycket hjälp att jag förstår skillnaden på djupandning och ytlig andning. Så med behandlingarna och de nya kunskaperna i ryggen så känner jag mig starkare och "friare".
Vill ge en kram till dig Annica!

 Carolina 24 år

Jag vill berätta om en av mina kunder, Carolina 24 år. Carolina har gett mig lov att berätta hennes historia. Carolina sökte till mig för problem med ryggen. När hälsodeklarationen fylldes i så kryssade Carolina i rutan att hon lider av astma och använder astmamedicin.
Jag berättade för henne om Lotorpsmetoden som jag är utbildad i. Hon blev intresserad och ville göra ett försök. Carolina har gått 3 behandlingar med 3 veckors mellanrum. Hon har fått andningsövningar att göra hemma för att få rätt andningsteknik.
Från början var det svårt för henne att vara ute och promenera trots att hon tagit astmamedicin och nu efter att behandlats med Lotorpsmetoden är Carolina ute och löptränar utan medicin! Jag är jätteglad för hennes skull och glad att jag kan ge andra hjälp till ett bättre liv med denna fantastiska metod.

"Carolina Andersson":  Kan starkt rekommendera den metoden till fler som lider av astma/andningsproblem