Kosttillskott från Alpha-plus

Om du använder rabattkoden halsanstecken så får du 20% rabatt på ordinare priser på ditt köp när du beställer från Alpha-plus!
https://alpha-plus.se/

Du kan använda rabattkoden hur många gånger du vill!

Alpha Plus AB utvecklar och distribuerar högkvalitativa kosttillskott via terapeuter, hälsofackhandel och e-handel. Tillsammans med våra framstående samarbetsparters förser vi terapeuter och den svenska hälsofackhandeln med produkter av premiumkvalitet. Forskning och utveckling av nya produkter är en integrerad del av vår verksamhet. Vi arbetar även för att sprida kunskap som inspirerar till en friskare livsstil och bättre hälsa.

Funktionsmedicin

Funktionsmedicinen ser kroppen som en helhet, ett system sammansatt av flera kroppsfunktioner och system som hela tiden är kopplade till varandra och som påverkas av vår kost, vår fysiska aktivitet, vår näringsstatus, vårt stresstillstånd, våra relationer, våra tankar och till viss del vår genetik.
Funktionsmedicin är en vetenskapsbaserad disciplin för att utvärdera, behandla och förebygga sjukdom samt befrämja hälsa genom att integrera och fokusera på den unika biokemiska aspekten av varje person.

Köp

Kosttillskott från Thorne

Varför Thorne?

Thorne är en världsledande tillverkare av näringsprodukter av högsta möjliga kvalitet sen 1984. Utveckling, produktion och kontroll sker i dne egna anläggningen i USA. Sortimentet består av rena och effektiva näringsprodukter utan tillsatser som magnesiumstearat, konserveringsmedel, färgämnen och lösningsmedel. Thorne är ett av de renaste kostillskotten i världen och produkterna används på både sjukhus och kliniker i USA.