Välkommen till Hälsans Tecken

I ett allt stressigare samhälle är det viktigt att hitta just din egen oas där du kan ladda dina batterier. Att må bra i själen är grunden för att vardagen ska fungera, för att livskvaliteten ska vara bra och för att det ska finnas en balans i livet.
Många människor går omkring med smärta och muskelproblem alldeles i onödan. Med massageterapi, träning och hemövningar kan de flesta problem bli väldigt mycket bättre. Att gå och ha ont tar mycket av din
energi som du kan använda till något annat.

Kontakta mig

Floragatan 7, 641 33 Katrineholm
Telefon: 070-332 55 35
E-post:
Ej avbokad tid innan 24 timmar 
debiteras med fullt pris.

Boka tid

Massageterapi

Jag heter Annica Larsson och är diplomerad massageterapeut samt certifierad massör av Branchrådet Svensk Massage. Jag arbetar med flera behandlingsmetoder men använder mig mest av svensk klassisk massage och massageterapi. Massageterapi är en vidareutveckling av den klassiska massagen till en behandlingsform för människor som har något problem i rörelseapparaten, som
t ex problem i knä, höft eller axel.
Skillnaden mellan att vara massör och massageterapeut är att en massageterapeut har mer utbildning än en massör samt är utbildad i test och undersökningsmetoder och kan därför jobba direkt med behandling av specifika besvär eller skador. En massageterapeut kan hjälpa dig att hitta orsaken till ditt problem.
En behandling med massageterapi innefattar undersökning, massage och terapeutisk töjning av de muskler som behövs. Du får även råd för egentöj hemma samt övningar för hemträning, allt för att det ska bli ett så bra resultat som möjligt.