Massage på jobbet 

Med dagens ensidiga och statiska arbeten så är det många företag som väljer att ha en företagsmassör. Massage ger positiva effekter på livskvaliten, lindrar och förebygger stress samt ger avslappning, vilket ger friskare och mer välmående medarbetare. Massage kan även på sikt minska sjukfrånvaron.
Det finns olika lösningar för hur det hela går till, en del företag vill att massören kommer ut till företaget medans andra företag vill att personalen själv bokar en tid och går till massörens praktik. Vilket passar ditt företag?Massage är avdragsgillt och behöver inte förmånsbeskattas, det går även att finansiera massagen med friskvårdsbidrag.
Är du intresserad av en egen massör på jobbet? Välkommen att kontakta mig!

Kompetensutvecklad och kvalitétssäkrad 

Genom kroppsterapeuternas yrkesförbund har jag gjort en kompetensutveckling för mitt yrke som kroppsterapeut. 
Kompetensbeviset kvalitetssäkrar yrkesrollen kroppsterapeut till en högre nivå än den lägsta medlemsnivån för att uppnå ökad kund/patientsäkerhet. Valideringen består av 11 moduler: Anatomi och fysiologi, bemötande, beröring, etik, hygien, hälsa-olika synsätt, katastrofmedicin ABC, lagar och regler, sjukdomslära, genomförd praktik och företagande.
Kompetensbeviset för yrkesrollen kroppsterapeut motsvarar högskolenivå 30 p och OCN nivå 3 som betecknas av kunskap, färdighet och kompetens på specialiserad och avancerad nivå.
För er som kund innebär detta att ni kan vara säkra på att det arbete jag utför görs på korrekt sätt och att ni blir väl omhändertagna.