Tibetansk faceliftmassage

By Annica Larsson / on 26 januari 2017

Den som grundade behandlingsformen Tibetansk ansiktsmassage heter Chrystal Stokholm Larasse. Chrystal levde på ett tibetanskt center i USA under en tid där hon ispirerades till att skapa denna massageteknik.
Allt vi är med om i livet sätter sina spår och spänningar samt stress ger oss de linjer och rynkor vi har. Men med en varsam behandling kan man mjuka upp och ibland även trolla bort ålderstecken. I kombination med god hudvård kan man med Tibetansk faceliftmassage göra underverk och ge ditt ansikte ett naturligt facelift utan att göra något ingrepp.
Behandlingen har även en stor effekt på dina spända muskler i käkar och ansikte och sist men inte minst så är det en helt underbar behandling som är otroligt avslappnande!
Under fyra behandlingar där alla är olika men ändå beroende av varandra, bearbetas 14 meridianer och ca 90 muskler i ansiktet, hårbotten, hals, nacke och ger dig ett oerhört välbefinnande där huden blir i sitt bästa möjliga skick: avslappnad, väl syresatt, mjuk med en frisk lyster och en helt ny spänst. Tibetansk faceliftmassage är en kombination av bindvävsmassage, lymfdränage, akupressur och oljemassage. Du kan se behandlingen som ett sett att sätta igång systemet igen och att väcka upp det som stelnat. Ett jympapass för ansiktet med uppvärmning, muskelträning, stretching och vila!
Behandlingen passar dig som vill ha avkoppling och/eller stress ner. Den passar även dig som har spänningshuvudvärk, ögontrötthet, eksem, acne,  spända käkar, sömnsvårigheter och trött, livlös hud.