Lymfmassagens syfte

Lymfmassage har till syfte att stimulera lymfsystemet att öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från vävnaden tillbaka till blodbanan för att renas och transporteras ut ur kroppen via urinen. Det är en behandling som passar alla, men speciellt personer med någon svullnad, smärta domningar eller trötthetssymptom. Lymfmassage brukar även kallas för bantningsmassage eftersom vi masserar bort fett och vätska. Du kommer att känna dig lätt i kroppen efter massagen och det är en väldigt lugn och avslappnande behandling. För dig som har problem med lymfsystemet är rekommendationen tre behandlingar med en veckas mellanrum för att sen underhålla med en behandling en gång i månaden. Att ha ett fungerande lymfsystem ger en viktbalans och du slipper att vikten pendlar flera kilo från den ena dagen till den andra. Du känner dig dessutom mindre svullen i kroppen. Så här säger två av mina kunder som båda har svåra diagnoser från sjukvården.

"Kan bara säga att jag har varit på världens bästa behandling (lymfmassage) och jag lovar att den inte gör ont och att den hjälper!! Har fått remiss till sjukgymnast för utprovning av kompressionsplagg men har avbokat den tiden för jag tror inte ett dugg på att det hjälper med bara det.Tror mer på Annica och hennes behandlingar! Ser fram emot nästa besök."

"Tack och god morgon. Precis så känns det - lätt - jag kunde snurra mina fötter mycket enklare i morgon-yogan, vristerna är lättare och mjukare än vanligt. Härligt! Jag kände redan igår att mycket var lättare i kroppen, mycket skillnad på bara en behandling så jag ser fram emot nästa. Nu ser jag fram emot nästa gång, det ska bli skönt. Hade jag råd skulle jag ha gått flera dagar i rad, så skönt var det."