Fantastiskt resultat med MagicPot!

I mitten av november fick jag ett telefonsamtal från en tjej som bor i östergötland som hade frågor om jag kunde hjälpa henne med hennes problem hon hade med sin högra arm. Augusti 2016 bröt Åsa överarmen och armbågen och i över 10 veckor fick hon bära en ortos som höll armen i 90 graders vinkel in mot kroppen och med låst handled.

När sen ortosen togs bort så var arm, skuldra och skulderbladet i praktiken helt fastlåst i det läget. Med flera besök hos sjukgymnaster så hände det inte så mycket och armen var i stort sett fastlåst. Det var mycket smärta och en hel del smärtstillande medicin. Med en i stort sett låst arm så fungerar inte heller rehabträningen eftersom armen inte gick att röra. 
Vi bestämde att göra några behandlingar med MagicPot för att få musklerna att slappna av och bli så rörliga som möjligt igen. Efter första behandlingen så kunde Åsa lyfta armen lite till och den gick att räta ut lite mer men inte så mycket. Även skulderbladet släppte efter första behandlingen och hamnade på rätt plats. Under veckan efter behandlingen så hände mycket och andra gången så kunde hon röra handleden och räta ut armen mer och lyfta den lite högre. Vi gjorde en andra behandling och efter den så kunde Åsa röra sin näsa med tummen och var mer rörlig i armen. Även denna gång hände mycket mellan behandlingarna och den filmen jag gjorde som ni ser här är efter två behandlingar och inom loppet av en månad så har vi kommit fram till det här resultatet!